Cloudoplossingen

NOS Automatisering levert verschillende Cloudoplossingen die aansluiten bij de automatisering van uw bedrijf. Door gebruik te maken van de Cloud kan u dit een kosten besparing opleveren u betaald alleen voor wat u gebruikt. U hoeft zelf niet te investeren in dure hardware. Cloudoplossingen kunnen meegroeien met uw bedrijf zonder grote investeringen te doen. Tegenwoordig is het mogelijk om verschillende softwarepakketten te gebruiken in de Cloud. Denk hierbij aan uw boekhoudprogramma,  CRM, en ERP systemen. U data is dan 24/7 beschikbaar waar en wanneer u wenst. Hierdoor wordt de flexibiliteit van uw bedrijf vergroot. Is het niet mogelijk om volledig over te stappen naar de Cloud dan biedt een hybride oplossing eventueel uitkomst. Met deze oplossing wordt er gebruikgemaakt van eigen servers.

Onze oplossingen

 • Office 365

  Office 365 Overal je toegang tot je bestanden, documenten, agenda’s en contacten. Door je email te verhuizen naar de Cloud hoeft er geen dure mail server meer op locatie te staan. uw email synchroniseert  met..

  Meer informatie
 • Werken in de cloud

  Werken in de Cloud Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé wordt steeds belangrijker. Van 9 tot 5 op kantoor te zitten? Dat is niet nodig. Werknemers kunnen zelf hun dag efficiënt..

  Meer informatie
 • Backup in de Cloud

  Backup in de Cloud Dat het verstandig is (zo niet noodzakelijk) om elke dag een backup van uw computerbestanden te maken is de meeste mensen wel bekend. Aan de traditionele backup oplossingen kleven echter een..

  Meer informatie
 • Opslag in de cloud

  Opslag in de Cloud Er zijn verschillende redenen om data op te slaan in de Cloud. Dit om bestanden met verschillenden mensen te delen. Ten alle tijden toegang dat uw data. Wij maken gebruik van..

  Meer informatie