Backup in de Cloud

Dat het verstandig is (zo niet noodzakelijk) om elke dag een backup van uw computerbestanden te maken is de meeste mensen wel bekend. Aan de traditionele backup oplossingen kleven echter een aantal nadelen. Zo moet men vaak iedere dag het opslagmedium vervangen en op een externe locatie bewaren. Dit is ook gelijk de grootste valkuil. Remote Backup heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de traditionele methodes. Zo wordt uw backup iedere dag automatisch gemaakt en wordt deze buiten uw bedrijfspand opgeslagen, waar het veilig is voor brand en diefstal. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus.

Waarom Remote / Online Backup van NOS Automatisering

Bij de ontwikkeling van ons Remote Backup platform stonden kwaliteit en zekerheid voorop. De backup wordt op meerdere beveiligde locaties opgeslagen. De gebruiker kan zelf een unieke sleutel aan de backup toevoegen waardoor deze bestanden alleen door deze gebruiker te openen zijn. Remote Backup kan zowel worden gebruikt voor het maken van backups van server(s) als van PC’s. Ook medewerkers met een laptop kunnen overal een backup van hun bestanden maken en terugzetten. Hier is alleen een internet-verbinding voor nodig.

Zorgeloos en eenvoudig

Wat het platform van de NOS Automatisering bijzonder maakt, is de achterliggende techniek. Er is gekozen voor de IASO Backup Technology, welke in alle tests en onderzoeken als snelste en meest betrouwbare uit de bus komt. Het platform is dus niet alleen uiterst betrouwbaar, maar ook nog eens heel erg snel!