Netwerkbeheer

Onze aanpak kenmerkt zich door commitment van uw kant, duidelijkheid en betrokkenheid bij uw organisatie. Wij helpen gebruikers technologie optimaal te gebruiken. Komt iemand ergens niet uit, zijn er vragen of problemen, dan zijn wij de helpende hand. Zekerheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Graag treden wij op als een verlengstuk van uw organisatie. Dat houdt in dat wij graag een lange termijnrelatie met onze klant aangaan, waarbij de zorg voor hun automatisering of een gedeelte daarvan aan ons is uitbesteed. Uiteraard gebeurt dat in nauw overleg en op basis van heldere afspraken.  Onze medewerkers kunnen u van dienst zijn met advies en kunnen het volledige systeembeheer voor uw organisatie verzorgen. Dat gebeurt op basis van heldere afspraken, vastgelegd in onderhoudsovereenkomsten of op basis van een vooraf afgesproken serviceniveau.

Onze oplossingen

 • Managed WIFI

  Managed WIFI Met de komst van de laptops, tablets en mobiele telefoons op de werkvloer is een goed stabiel WIFI-netwerk steeds belangrijker. Door een WIFI netwerk te verdelen over strategisch geplaatste Access points wordt er..

  Meer informatie
 • Apple ondersteuning

  Apple ondersteuning Bedrijven hebben vaak naast hun Windows systemen ook Apple producten binnen hun bedrijf. Dit komt meestal doordat er gebruik gemaakt van software die alleen beschikbaar is voor voor MAC OS of een andere..

  Meer informatie
 • Consultancy

  Welke oplossing past het beste bij u? NOS Automatisering geeft u hier graag het antwoord op. Door nieuwe diensten en een overvloed van producten kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Als..

  Meer informatie
 • Migraties

  Migraties Overstappen naar een nieuw besturingssysteem of software pakket verloopt niet altijd soepel. Wij van NOS Automatisering vinden dit onacceptabel, door zorgvuldig te plannen en duidelijke afspraken te maken voorkomen wij zo min mogelijk downtime…

  Meer informatie
 • Security audits

  Security audit Tijdens een Security audit wordt er een onderzoek gedaan naar hoe goed uw bedrijfsnetwerk is beveiligd. Het doel van een security audit is om inzichtelijk te krijgen wat de zwakke plekken van jou..

  Meer informatie
 • Beheer

  Beheer Veel werkzaamheden en support kunnen op afstand worden uitgevoerd. Dit biedt voordelen als ook lagere kosten met zich mee zonder in te leveren op kwaliteit en service. In veel gevallen kunnen wij een storing..

  Meer informatie
 • Beveiliging

  Beveiliging Dat uw netwerk optimaal beveiligd dient te zijn spreekt voor zich. Een goede beveiliging begint bij de bewustwording van uw personeel. Bij welke data kunnen zij en hoe moeten zij hier mee omgaan. Hoe..

  Meer informatie