NOS Telecom

NOS Telecom levert internet verbindingen en verzorgd de telefonie voor diverse bedrijven. De telefonie leveren wij in de vorm van VOIP. VOIP staat voor Voice Over IP. Je telefoon verbinding loopt dat over het internet. Dit levert een stabielere verbinding en een heldere verbinding op. Hierdoor is er geen investering nodig in een telefooncentrale binnen uw bedrijf. De telefooncentrale draait in de Cloud. U betaald alleen voor wat u gebruikt.

Onze oplossingen

 • IP telefonie (VOIP)

  Managed VoIP Managed VoIP is een telefonieoplossing (ook wel bekend onder de naam Cloudtelefonie), welke wordt geleverd als een dienst, in tegenstelling tot een conventionele telefonieoplossing waarbij een telefooncentrale op de klantlocatie staat. De telefooncentrale..

  Meer informatie
 • Unified Communication

  Unified Communication Unified Communication is een samenvoeging van diverse manieren om te communiceren met elkaar. Denk hierbij aan bellen, beeldbellen, e-mailen, sms’en, chatten met collega’s of klanten. In combinatie met het flexibel werken is het..

  Meer informatie
 • Glasvezel en Internet

  Fiber Ook wel een glasvezelverbinding genoemd is snel, veilig en biedt veel mogelijkheden. Glasvezel is bij uitstek geschikt voor het bundelen van meerdere diensten, zoals bijvoorbeeld internet-acces, online-backup, telefonie en allerhande clouddiensten. Wij leveren fiber..

  Meer informatie
 • Mobile Device Management

  Mobile Device Management Met Mobile Device Management wordt het beheer van alle mobiele apparaten binnen een bedrijf bedoelt. Hoe wordt erom gegaan met het uitwisselen van informatie over de telefoon, laptop of tablet. Wordt er..

  Meer informatie